בירגיקס
בלוג בישול בירה
תפריט
דלג לתוכן
בירבלוג - בלוג בירה ישראלי
מאמרים
סגנונות בירה
שאלות ותשובות
חומרי גלם
לתת
כשות
שמרים
תבלינים
ניסויים
עשה זאת בעצמך
חיפוש:
תפריט
תוכן
ראשי
1. בירה אמריקנית סטנדרטית
1A - אמריקן לייט לאגר
1B - אמריקן לאגר
1C - קרים אייל
1D - בירה חיטה אמריקנית
2. לאגר בינלאומי
2A - פייל לאגר בינלאומי
2B - לאגר ענברי בינלאומי
2C - לאגר כהה בינלאומי
3. לאגר צ'כי
3A - לאגר צ'כי בהיר
3C - לאגר צ'כי ענברי
3B - לאגר פרמיום צכ'י בהיר
4. לאגר אירופי בהיר ומאלטי
4A - מיוניך הלס
4B - פסטביר
4C - הלס בוק
5. בירה מרירה בהירה אירופית
5A - ליכטביר גרמנית
5B - קולש
5C - הלס גרמני לייצוא
5D - פילזנר גרמני
6. לאגר אירופי ענברי
6A - מארצן
6B - ראוכביר
6C - דונקל בוק
7. בירה מרירה ענברית אירופית
7B - אלטביר
7C2 - קלרביר ענברי
7C - קלרביר בהירה
8. לאגר כהה אירופי
8A - דונקל מינכנאי
8B - שווארצביר
9. בירה אירופית חזקה
9A - דופלבוק
9B - אייסנבוק
9C - פורטר בלטי
10. בירת חיטה גמרנית
10B - דונקל וייסביר
10C - וייצנבוק
10A - וייסביר
11. ביטר בריטית
11A - ביטר רגיל
11B - בסט ביטר
11C - ביטר חזקה
12. בירת "ממלכה" בהירה
12A - אייל זהוב בריטי
12B - אייל תוסס אוסטרלי (Sparkling Ale)
12C - אינדיה פייל אייל אנגלי
13. בירה בריטית חומה
13A - מיילד כהה
13B - אייל חום בריטי
13C - פורטר אנגלי
14. אייל סקוטי
14A - בירה סקוטית קלה
14B - בירה סקוטית כבדה
14C - בירת ייצוא סקוטית
15. בירה אירית
15B - סטאוט אירי
15C - אקסטרה סטאוט אירי
16. בירה בריטית כהה
16A - סטאוט מתוק
16B - סטאוט שיבולת שועל
16C - סטאוט טרופי
16D - אקסטרה סטאוט זר
17. אייל בריטי חזק
17A - אייל בריטי חזק
18. אייל אמריקני בהיר
18B - אייל אמריקאי בהיר
20. פורטר וסטאוט אמריקנים
20A - פורטר אמריקני
20C - סטאוט אימפריאלי
20B - סטאוט אמריקני
24. אייל בלגי
24A - ויטביר
21. IPA
21A - אינדיה פייל אייל אמריקאי
21B - IPA ייחודי
22. אייל אמריקני חזק
22A - דאבל IPA
26. אייל מנזרי
26B - דובל בלגי
26D - אייל בלגי כהה חזק
27. בירה היסטורית
27A1 - גוזה
27A4 - בראון אייל לונדוני
29. בירת פירות
29A - בירת פירות
32. בירות מעושנות
32A - בירה קלאסית מעושנת
28. אייל אמריקני בתסיסת פרא (wild)
28B - בירה בתסיסה משולבת
30. בירות מתובלות
30A - בירת תבלינים, עשבי תיבול או ירקות
30B - בירת סתיו
30C - בירת חורף
בוק מסורתי (Traditional Bock)