- על מנת לנסות ולהבטיח שחרור של מוצקים שיתכן ודבקו לדפנות הצינור- אנחנו ממליצים להזרים מים בלחץ משני הכיוונים.
- לאחר מכן לגלגל את הצ׳ילר עד שכל הנוזלים (בצינור הפנימי והחיצוני) ״מוברגים״ החוצה. אם לא יוצאים צלולים- לשטוף שוב.
- אנחנו מזרימים בסירקולציה חומר ניקוי למבשל (pbw) בעת ניקוי ציוד תקופתי. גם פה- לשני הכיוונים.
אחסון של הצ׳ילר יבש. - אלמלא מדובר בצ׳ילר נירוסטה קנוי- סביר להניח שהצ׳ילר שלכם עשוי נחושת. אל תאחסנו אותו עם חומר חיטוי, מצב אשר עלול לפגוע במתכת עקב החומציות.