מים מינרלים בבישול בירה

Eric Ponomariov כותב לנו על בחירה נכונה במים מינרלים:
"לבנות מים מאפס זה בדרך כלל המאני שוט אם אני רוצה לנסות לקלוע כמה שיותר לסגנון, אבל אם אין- אז מים מינרלים.
מים מינרלים של עין גדי ממש טובים בשביל לבשל איתם בירות כהות כי הם מלאים בביקארבונטים.
מים מינרלים של אקווה נובה מאוד טובים בשביל בירות בהירות עקב אחוז נמוך של קארבונטים, מה שמקל על להביא את הבירה ל-PH המתאים.
שני הסוגים האלה דורשים תוספת של בין 4 ל-8 גרם של GYPSUM וקצת EPSOM כדי לאזן את כמות הכלורידים במים להדגשה של הטעמים הרצויים. שני סוגי המים האלה מגיעים עם מעט סולפאטים"